Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همزمان با هفته تعاون امسال اتصال سامانه جامع بخش تعاون به سامانه ثبت شرکتها و افتتاح 288 طرح تعاونی با سرمایه گذاری 3200 میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی 7000 نفر صورت می گیرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد جعفر کبیری در این باره اظهار کرد: به مناسبت هفته تعاون، امسال 288 طرح تعاونی با سرمایه گذاری بیش از 3200 میلیارد تومان و اشتغالزایی حدود 7000 نفر در حوزه های مختلف تولیدی توزیعی و خدماتی افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین جشنواره تعاونی های برتر دوره چهاردهم را برگزار خواهیم کرد.
وی اتصال سامانه جامع بخش تعاون به سامانه ثبت شرکتها را از دیگر برنامه های هفته تعاون امسال نام برد و آن را پنجره واحد خدمات ثبتی بخش تعاون خواند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مزیت‌های ایجاد این سامانه اظهارکرد: اتصال این دو سامانه باعث کاهش چشمگیر زمان ثبت و تشکیل تعاونی ها می شود. از ماه آینده همه حمایتها و مشوقهای بخش تعاون از طریق سامانه جامع و هوشمند تعاون انجام می شود که این اتفاق مهم در وهله اول موجب توزیع عادلانه حمایت های هدفمند بخش تعاون به تعاونی ها و در قدم بعدی موجب افزایش شفافیت می‌شود.
کبیری در این باره توضیح داد: این زیر سامانه ضمن ثبت تجربیات موفق، نیازمندی بخش تعاون کشور به اشتراک گذاری تجربیات موفق و هم افزایی دانشی تعاونی ها را برطرف می کند.
وی افزود: در هفته تعاون پیش رو چهار مرکز نوآوری در استان های کشور با اختصاص خط اعتباری به مبلغ بیش از 500 میلیارد تومان و در مجموع 1000 میلیارد تومان با نرخ های مختلف افتتاح شده و در اختیار تعاونگران قرار می گیرد. اختتامیه نخستین دوره جشنواره آماتوری فیلم بخش تعاون نیز همزمان با هفته تعاون برگزار می شود.
کبیری در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: شفافیت و دولت الکترونیک با محوریت ایجاد سامانه هوشمند تعاون و توسعه نوآوری و افزایش بهره‌ وری با شکل گیری مراکز نوآوری در سراسر کشور و توسعه حمایت های هدفمند و توانمندسازی تعاونی ها با ایجاد خطوط اعتباری مختلف و حمایتهای آموزشی، پژوهشی و ترویجی در حوزه تعاون از جمله اقدامات مهم این معاونت بوده است.
وی ادامه داد: در حوزه کاری دولت الکترونیک، اقداماتی نظیر ایجاد سامانه جامع و هوشمند در بخش تعاون و برگزاری الکترونیکی مجامع عمومی شرکت های تعاونی برای اولین بار در کشور صورت گرفت و در بخش توسعه شفافیت علاوه بر ایجاد سامانه جامع بخش تعاون، افزایش 14 برابری اهداف نظارتی و حسابرسی را به ثمر رساندیم.
کبیری راه اندازی مرکز نوآوری و توسعه تعاون ایران (منتا) در تهران و 14 استان دیگر و راه اندازی اندیشکده تعاون را از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه نوآوری عنوان کرد.
وی ادامه داد: در بخش حمایت هدفمند توفیق یافتیم اهدافی همچون افزایش 14 برابری بودجه شکل گیری و توانمند سازی تعاونی ها، افزایش بیش از سه برابری تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال 1399 نسبت به 1396، اختصاص 7500 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی های مسکن با اولویت مسکن کارگری و اختصاص 140 میلیارد تومان خط اعتباری برای تعاونی های مرتبط با مهار کرونا را به نتیجه برسانیم.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اقدامات ترویجی علاوه بر برگزاری دو دوره مسابقات مناظره دانشجویی ویژه تعاون با همکاری جهاد دانشگاهی، نخستین جشنواره فیلم با موضوع تعاون و همدلی، وبینارهای علمی ترویجی داخلی و بین المللی و نشست های علمی برای 12 هزار و 800 نفر از تعاونگران در استان های سراسر کشور برگزار شد.همچنین در راستای تقویت حوزه نهادهای مالی، تصویب 1000 میلیارد تومان افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون و تصویب افزایش سرمایه صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون تا 200 میلیارد تومان، صورت پذیرفت.
کبیری با اشاره به آمار تحویل واحدهای مسکن مهر اظهار کرد: در بخش مسکن مهر، با مجموعه ای از اقدامات، افزایش تحویل واحدهای تعاونی مسکن مهر از 14 درصد به 95 درصد، کاهش 81 درصدی پرونده های اعتراضات از 74000 پرونده به 14000 پرونده، راه اندازی 112 تعاونی توسعه عمران شهرستانی در 29 استان و حمایت از تشکیل 5136 شرکت تعاونی با عضویت 119 هزار و 741 نفر و ایجاد 100 هزار و 685 فرصت شغلی را موجب شدیم.
وی ، با اشاره به کسب عنوان معاونت برتر ستادی در بین معاونت‌های وزارتخانه از سوی سازمان امور اداری و استخدامی طی دو سال 98 و 99 درباره معیار این انتخاب و مجموعه اقداماتی که در راستای تحقق آن انجام گرفته، اظهار کرد: معاونت امور تعاون برای نخستین بار در سال 1398 رتبه اول سازمان امور اداری و استخدامی را در بین معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دست آورد، ما مجموعه اقداماتی در راستای توسعه شفافیت، نوآوری و دولت الکترونیک داشتیم که بخش قابل توجهی از آنها محقق شده و اکنون می توانم اشاره کنم که در بحث توسعه شفافیت و دولت الکترونیک فاز دوم سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور را هم به اتمام رساندیم و در ادامه مسیر این امکان را نیز فراهم کردیم که مجامع الکترونیکی تعاونی ها از طریق این سامانه برگزار شود که به شدت به توسعه شفافیت در تعاونی ها کمک کرده است.
وی افزود: همچنین امکان حضور همه اعضا در مجامعی که تصمیم های مهمی برای سرمایه های مردم گرفته می شود، فراهم شد و از همین حیث می توان گفت که این کار هم تحقق دولت الکترونیک بود و هم توسعه شفافیت در تعاونی ها که منجر به افزایش بهره وری و کارآمدی در تعاونی ها می شود.
کبیری تاکید کرد: ذکر این نکته حائز اهمیت است که این اقدامات مانع از ایجاد زمینه انحراف و فساد و سوء استفاده از خلاء های قانونی در بخش تعاون می شود. به طور مثال بعضا مجامعی به ویژه در تعاونی های مسکن دیده می شد که گاهی بدون اطلاع همه اعضا برگزار می شد و از این حیث می توان گفت که دیگر کمتر اتفاق می افتد که تصمیمی توسط اعضای هیات مدیره ها در تعاونی ها در مجامع گرفته شود و همه از محوریت آن مطلع نباشند. این مساله توفیق بزرگی بود و باید اضافه کرد که با همین توسعه سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون در کنار شفافیت و دولت الکترونیک در بخش های دیگر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته توانست رتبه اول در حوزه شفافیت و دولت الکترونیک را در بین 124 دستگاه اجرایی کشور کسب کند.
وی ادامه داد: از طرفی در بحث اجرای سامانه، این امکان برای ما فراهم شد که خدمات گیرنده، خدمات دهنده را نبیند و با او برخورد مستقیم نداشته باشد و از همین حیث زمینه حذف امضاهای طلایی را فراهم کردیم و مجموعا 16 سامانه را در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون ادغام کردیم و بانک دیتای تعاونی ها را از ابعاد گوناگون توانستیم در سامانه جامع به یکدیگر متصل کنیم.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از اتصال سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون به ثبت شرکتها در هفته تعاون خبر داد و گفت: این اقدام، نخستین و محوری ترین کار ما برای توسعه شفافیت و دولت الکترونیک بود که بر اساس آن تعداد روزهایی که در گذشته برای ثبت تعاونی ها طول می کشید، با مجموع فعالیت هایی که در نظر گرفتیم در سامانه جدید تعاون رخ دهد و به بار بنشیند، از بیش از 70 روز به کمتر از 7 روز کاهش پیدا می کند و این یک دستاورد بزرگ به شمار می آید که امید است ذینفعان ما بتوانند از آن بهره مند شوند.
به گفته وی، زیر سامانه های مختلفی در حوزه توانمند سازی تعاونی ها در سامانه جامع بخش تعاون پیش بینی شده که از سه زیرسامانه جدید در سامانه جامع تعاون نیز، طی هفته تعاون رونمایی خواهد شد.
کبیری خاطر نشان کرد: ما برای اولین بار ردیف 101 هزار را از محل بند 2 ماده 29 اصل 44 ، 100 میلیارد تومن تخصیص گرفتیم و قصد داریم که با کمک بانک ها برای حمایت از تعاونی ها با آن 1000 میلیارد تومان خط اعتباری با نرخ ترجیحی ایجاد کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، ایجاد خطوط اعتباری مختلف با نرخ ترجیحی برای تعاونی های دانش بنیان، جوانان و زنان، برگزاری وبینارهای بین المللی با همکاری کشور های موفق در بخش تعاون، راه اندازی 14 مرکز ملی توسعه و نوآوری تعاون در 14 استان، برگزاری همایش استارتاپی در بخش تعاون،ایجاد خط اعتباری برای تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی، پرداخت یارانه دستمزد برای تثبیت اشتغال تعاونی های آسیب دیده از کرونا و اجرای قانون 20 درصد تخفیف در سهم کارفرما با همکاری معاونت اشتغال وزارتخانه، اختصاص تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به تعاونی های فعال در حوزه مهار کرونا و اختصاص خط اعتباری بانک توسعه تعاون به منظور حمایت از تعاونی‌های مسکن و با اولویت مسکن کارگری را از جمله اقدامات صورت گرفته معاونت تعاون نام برد که موجب شده این معاونت از سمت کمی سازی و تشکیل تعاونی به سمت کیفی سازی و حمایت از تعاونی های موجود و تقویت آنها گام بردارد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با اشاره برنامه های هفته تعاون در سال گذشته گفت: در هفته تعاون سال‌های گذشته برنامه های مختلفی داشتیم اعم از افتتاح پروژه های تعاونی های مختلف در سراسر کشور به عنوان یک حرکت ترویجی و تا به امروز هم چهار افتتاحیه مختلف در مقاطع هفته تعاون و دهه فجر برگزار کرده ایم که در سالهای 1397 ، 1398 و 1399 جمعا 1892 طرح تعاونی با سرمایه‌گذاری بالغ بر 9363 میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای 76 هزار و 336 نفر طی پنج مرحله افتتاح و بهره برداری شده است.
12.00 Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4
5 شهریور 1400 13:34
کد خبر : 243,896
کلیدواژه ها: محمد کبیری,معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی,هفته تعاون,سامانه جامع بخش تعاون
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون شفافیت و دولت الکترونیک سامانه جامع بخش تعاون کار و رفاه اجتماعی اتصال سامانه جامع معاون وزیر تعاون برای تعاونی سامانه جامع میلیارد تومان توسعه شفافیت سرمایه گذاری تعاونی ها بخش تعاون بخش تعاون توسعه تعاون وزارت تعاون راه اندازی ثبت شرکتها خط اعتباری هفته تعاون امور تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت بازار طلا برای شفافیت

  فعالان این صنف در نشستی که با مدیران سازمان امور مالیاتی داشتند، اعلام کردند که نسبت به ثبت اطلاعات و سرمایه خود در سامانه جامع تجارت انتقاد داشتند و این اعتراضات ربطی به مالیات‌ستانی از آنها ندارد. نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره اعتراض صنف طلا به سامانه جامع تجارت توضیح داد: در جلسه‌ای که در وزارت کشور برگزار شد، مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه طلا‌فروشان سه ماه به تعویق افتد تا ابهامات پیش آمده، رفع و بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شود. 
ازطرف دیگر سیدمحمد هادی سبحانیان،رئیس کل سازمان امور مالیاتی نیز در این خصوص گفت: به موجب قانون اساسی، سازمان امور مالیاتی کشور صرفا مجری قوانین است و هیچ اختیاری در مورد کم ‌یا زیاد کردن نرخ یا پایه مالیات ندارد و همان‌طور که به‌طور گسترده اطلاع‌رسانی شد، هیچ مبنای قانونی برای افزایش مالیات در حوزه طلا وجود ندارد.  این گفته بذرافشان و سبحانیان آب پاکی را روی هجمه همه‌جانبه برخی رسانه‌های داخلی و رسانه‌های معاند ریخت که به‌طور مستمر سعی داشتند مالیات‌ستانی عادلانه سازمان امور مالیاتی را مورد انتقاد قرار دهند. 
     
اعتراض طلا‌فروشان به سامانه جامع تجارت 
با این حال باید به این نکته اشاره کرد که بخشی از اتفاقات و شایعاتی که سال گذشته رقم خورده، اساسا هیچ ارتباطی به سازمان امور مالیاتی و مالیات ندارد، چون از طرفی مالیات طلافروشان همان روال قبلی است و هیچ نرخ و پایه جدیدی برای مالیات طلافروشان تعیین نشده وازطرف دیگر، قراراست فاکتور کاغذی که طلافروشان به خریدار می‌دادند از این پس به صورت الکترونیک در سامانه مودیان هم ثبت شود تا در خصوص میزان اصل طلا، میزان سود و اجرت شفاف‌سازی صورت گیرد و مالیات بر ارزش افزوده صرفا از اجرت وسود آن اخذ شود.به همین دلیل پرواضح است که مسأله اصلی طلا‌فروشان، مالیات نیست؛ مسأله اصلی‌شان الزاماتی بود که به واسطه پیاده‌سازی سامانه جامع تجارت برقرار شده بود. درواقع یک سری تکالیفی از آنها خواسته شده بود که مربوط به مالیات و سامانه مودیان و پیاده‌سازی قانون پایانه‌های فروشگاهی نبوده است.  اما در روزهای گذشته دوباره با آغاز به کار سامانه جامع تجارت، بازار طلافروشان با چالش‌های زیادی روبه‌رو  شده است به طوری که فعالان این بازار ‌با انتقاد از فعالیت سامانه جامع تجارت می‌گویند حتی نسبت به اصلاحات مد نظر فعالان بخش طلا نیز اقدامی صورت نگرفته و از هفته گذشته اعلام شد این سامانه بعد از سه ماه بدون هیچ‌گونه تغییراتی آغاز به کار کرده و همین موضوع موجب شده تا طلافروشان واکنش‌هایی داشته باشند. 
     
طلافروشان مالیات کمی می‌دهند
طلافروشان مدعی هستند که ثبت سرمایه آنها در سامانه جامع تجارت برای این صنف به چالش تبدیل شده اما سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: میانگین مالیات ابرازی طلا‌فروش‌ها در سال قبل ۹میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، یعنی ۸۰۰ هزار تومان در ماه بوده است. مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به این سؤال که «اکنون میزان مالیات پرداختی صنف طلافروشان به‌طور متوسط ماهانه چقدر است؟» عنوان کرد که میانگین مالیات ابرازی طلافروش‌ها به میزان ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای سال گذشته و برای یک سال بوده است؛ یعنی تقریبا ماهی ۸۰۰ هزار تومان. در حالی که میانگین مالیات پرداختی کارمندان در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون تومان بوده است. 

سامانه جامع تجارت چیست؟
سامانه جامع تجارت، سامانه مربوط به ثبت سفارش‌های کالا و در جهت تسریع امور صادرات و واردات بوده که در بخشی از این سامانه ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گرانبها و گوهرسنگ و صدور صورتحساب الکترونیکی از طریق سامانه مودیان پیش‌بینی شده که صنف طلافروشان زیر بار ثبت اطلاعات خود در آن نمی‌رود.  براساس تبصره چهار ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ثبت معاملات انواع طلا اعم از آب‌شده، شمش، مسکوکات و مصنوعات در سامانه جامع تجارت الزامی در نظر گرفته شد‌؛ این موضوع در حالی که از سال گذشته مطرح بود اما از نیمه دوم سال گذشته جدی‌تر و از اواخر آذر ماه به صورت رسمی اعلام شد. همچنین تاکید شد که از ابتدای دی ماه، تخلف از ضوابط مذکور، موجب محکومیت به ضبط کالا و پرداخت جریمه برابر ارزش کالا خواهد شد.  قانون ثبت مشخصات و اطلاعات خریدار و فروشنده در سامانه جامع تجارت‌ (ذیل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق ارز)، از سال گذشته لازم‌الاجرا شده اما به دلایل مختلف که نیازمند آموزش‌های لازم بود، تا دوم آبان ماه امسال نیز به تعویق افتاد‌؛ بر این اساس باید واحدهای صنفی در سامانه جامع تجارت ثبت‌نام و اطلاعات معاملات خود در هر حوزه‌ و تمام مشخصات خرید و فروش، خریدار، فروشنده و سرمایه اولیه فروشنده را ثبت می‌کردند.  اوایل فروردین امسال این قانون از طریق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای اجرا به وزارت صمت ابلاغ شد. باوجود همه اینها اما هنوز ابهاماتی در اجرای این ضوابط برای صنف طلافروشان وجود دارد و به همین دلیل از ورود به این سامانه خودداری می‌کنند.  صنف طلا و جواهر کشور با تکیه بر آنچه «ابهامات سامانه جامع تجارت» می‌خوانند، می‌گویند چرا باید سرمایه خود را در این سامانه ثبت و اطلاع‌رسانی کنند؟ بنابراین آن‌‌گونه که گفته می‌شود ۷۰ درصد از فعالان این صنف هنوز وارد این سامانه نشده‌اند.   حالا با وجود به تعویق افتادن سه ماهه برای اجرای ثبت معاملات طلا در سامانه جامع تجارت، هنوز فعالان این صنف معتقدند که اجرای این امر، به‌نفع صنعت نخواهد بود و در صورت اجرایی شدن، از این صنف و صنعت کناره‌گیری خواهند کرد. 

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری