Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پاکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه بر نبود یک بانک اطلاعاتی از طرح های پژوهشی به عنوان یک نقص تاکید کرده است، اظهار کرد: برای اینکه چنین بانک اطلاعاتی مهمی شکل بگیرد، برنامه ششم یک وظیفه ای را بر دوش دبیرخانه شورای عالی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری قرار داده بود که سامانه ای را برای ثبت اطلاعات طرح های پژوهشی کشور راه اندازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف گفت: در همین راستا و به منظور جلوگیری از دوباره کاری، موازی کاری و همچنین کارآمدی نظام تحقیق، پژوهش و فناوری در کشور، سامانه «سمات - سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی» را اوایل بهمن ماه جاری راه اندازی کرده ایم.

پاکزاد در ادامه تاکید کرد که با راه اندازی سامانه سمات، اگر دستگاه ها بخواهند طرح هایشان را اجرایی کنند، حتما باید طرح پژوهشی خود را در این سامانه ثبت کنند.

وی با بیان این مطلب که سامانه سمات برای همه دستگاه ها و شرکت ها؛ چه دولتی و چه غیر دولتی طراحی شده است، خاطرنشان کرد: دستگاه ها و شرکت ها اگر تصمیم به اجرایی شدن طرح پژوهشی خود دارند، ملزم به ثبت آن در این سامانه هستند.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف ادامه داد: ارتقای جایگاه رقابت پذیری کشور در جایگاه جهانی از طریق فراهم آوری یک فضای اطلاعاتی-پژوهشی شفاف، یکپارچه، منسجم و بدون تکرار در سطح ملی برای پژوهشگران، فراهم کردن شرایط مدیریت و رهبری فعالیت های پژوهش برای مدیران و ارائه توان ملی در تولید اطلاعات علم و فناوری و پاسخ به نیازمندی های متقاضیان علم و فناوری از اهداف مهم راه اندازی این سامانه به شمار می رود.

کد خبر 4856631 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عتف طرح های پژوهشی دستگاه های اجرایی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری هوش مصنوعی موبایل تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان فناوری فضایی زیست فناوری اینترنت گوگل ربات هکرها دبیرخانه شورای عالی طرح های پژوهشی راه اندازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی